Derfor er det det hele værd

Det gør altid godt at støtte et godt formål ved at gøre noget for nogen, der har det dårligere end en selv. Når jeg oven i købet kan bruge min interesse og mine kompetencer inden for cykelsporten til at gøre andre glade, giver det god mening. Derfor støtter jeg udvalgte projekter, som er velgørende og med til at udbrede cykelsporten. Jeg nyder selv at være en del af de fantastiske fællesskaber, der er omkring velgørende projekter i cykelverdenen.

 

Team Giv Håb

Team Giv Håb cykler til fordel for foreningen Børn, Unge & Sorg. Hvert år samler vi et stort beløb ind, som hjælper børn og unge, som oplever at forældre eller søskende bliver alvorligt syge eller dør. Vi træner foråret igennem og cykler til sidst over 1.000 kilometer over 7 dage i et etapeløb.

Udover den fantastiske følelse, det er at være med til at gøre en forskel for og give håb til børn og unge, så er det også givende at være med på landevejen. Vi deles om at trække læsset ved at køre rulleskift. Det giver et rigtig godt sammenhold, og vi hjælper gerne hinanden og løfter i flok. I Team Giv Håb er vores mål en gennemsnitsfart på 25 – 26 km/t.

Læs mere om Team Giv Håb

Team Rynkeby

Team Rynkeby samler penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier 2.100 ryttere og 500 hjælpere fra 7 lande tager hvert år turen til Paris . Som deltager på det europæiske velgørenhedscykelhold forpligter man sig også til at gøre en indsats for at rejse penge til børn med kritiske sygdomme.

Jeg deltog i Team Rynkeby som servicevogn i 2012 og 2014. I 2013 tog jeg selv turen på to hjul for at støtte op om Børnecancerfonden og Børnelungefonden, som er de organisationer, som Team Rynkeby støtter i Danmark.

Læs mere om Team Rynkeby

 

BMI cycling og BMI spinning

Jeg samarbejder med Beder Malling Idrætsforening – BMI spinning – og står for teamtøjet, som kan købes i butikken.

Kontakt mig

Kontakt mig, hvis du vil bestille tid til eftersyn eller mødes, hvis du er på udkig efter en ny cykel og gerne vil have lidt rådgivning. Har du akut brug for hjælp til reparation af din cykel, så ring til mig på 22 24 73 93.

CykelDoktoren

– dit lokale cykelværksted i Malling, Beder, Solbjerg og Mårslet.

CykelDoktoren reparerer din cykel på værkstedet i Malling eller i det mobile cykelværksted, så du hurtigt er på hjulene igen.

Ring 22 24 73 93

Telefonen er åben:

Mandag-fredag
kl. 9.00 – 17.30

Besøg butikken

Se åbningstider her

Sofienlystvej 19
8340 Malling

Kontakt@cykeldoktoren.dk

CykelDoktoren er medlem af Danske Cykelhandlere. Det er din sikkerhed for kvalitet og god service.