Åbningstider

10. oktober til 17. april: Tirsdag og torsdag 14.00-17.30

eller efter aftale på telefon 22 24 73 93

18. april til 9. oktober: Mandag 15-17,30 og Torsdag 14.00-17.30

CykelDoktoren er din lokale cykelmekaniker. Du finder mig i butikken på Sofielystvej 19 i Malling de dage, hvor jeg ikke er på landevejen for at reparere cykler. I butikken finder du stort udvalg af cykler og udstyr til cyklen og cykelturen. Er du pendler, motionist, supermotionist, mountain biker eller har du bare brug for en god cykel til småture, så kig forbi og se udvalget.

På værkstedet kan jeg lave alle former for reparationer lige fra slange- og dækskift til komplicerede reparationer på elcykler og gaffeleftersyn på mountainbikes.

Bestil gratis cykelrådgivning

Rigtig mange kigger primært på, om de synes cyklen er pæn, når de køber ny cykel. Men der er meget mere at tage hensyn til. Du skal nemlig have en cykel, som passer præcist til dig og dine behov.

Derfor kan du få gratis cykelrådgivning hos CykelDoktoren enten i butikken eller hjemme hos dig selv. Vi finder den helt rigtige cykel til dig, så du får den rette type med den rette indstilling og opsætning.

Kontakt mig

Kontakt mig, hvis du vil bestille tid til eftersyn eller mødes, hvis du er på udkig efter en ny cykel og gerne vil have lidt rådgivning. Har du akut brug for hjælp til reparation af din cykel, så ring til mig på 22 24 73 93.

CykelDoktoren

– dit lokale cykelværksted i Malling, Beder, Solbjerg og Mårslet.

CykelDoktoren reparerer din cykel på værkstedet i Malling eller i det mobile cykelværksted, så du hurtigt er på hjulene igen.

Ring 22 24 73 93

Telefonen er åben:

Mandag-fredag
kl. 9.00 – 17.30

Besøg butikken

Se åbningstider her

Sofienlystvej 19
8340 Malling

Kontakt@cykeldoktoren.dk

CykelDoktoren er medlem af Danske Cykelhandlere. Det er din sikkerhed for kvalitet og god service.