Mobilt værksted i Beder, Solbjerg og Mårslet: Her finder du CykelDoktoren fra 16. april til 11. oktober.

Har du akut brug for hjælp, kan du fange mig på telefon 22 24 73 93 på hverdage i tidsrummet kl. 9.00 og 17.30, så rykker jeg ud på hjemmebesøg. Du er også altid velkommen i butikken på Sofienlystvej 19  i Malling,hvor jeg er at finde i vinterhalvåret tirsdag og torsdag kl. 14 -17,30

Beder

Grundet logistiske udfordringer vil jeg ikke være at finde ved Netto i Beder i år.

Mårslet

Hver tirsdag kl. 14.30-17.30 ved Tanken

Solbjerg

Hver onsdag kl. 14.30-17.30 ved Brugsen.

Andre kunder siger…

Jeg er vild med glade kunder. Se hvad et par af dem siger om CykelDoktoren:

Det er så nemt at bruge CykelDoktoren, når cyklen skal repareres. Hvis jeg punkterer, sender jeg bare en sms, så henter Mikael selv cyklen i skuret og reparerer den på stedet, fordi han har sit mobile værksted med. Så er jeg hurtigt klar til at køre igen. Det er helt genialt.

-Magda Nielsen

Hverdagscyklist

I min familie har vi brugt CykelDoktoren i mange år. Hvert forår sender vi hele familiens cykler til forårstjek hos Mikael. Er der reparationer, der ikke kan betale sig at lave, giver han besked, så vi kan finde en anden løsning. Derfor er vi helt trygge ved at aflevere vores cykler hos  ham.

Mikael henter og bringer alle cyklerne for meget rimelige penge, så det hele er klaret nemt og billigt.

-Lisbet Skotte Albertsen

Hverdagscyklist

Kontakt mig

Kontakt mig, hvis du vil bestille tid til eftersyn eller mødes, hvis du er på udkig efter en ny cykel og gerne vil have lidt rådgivning. Har du akut brug for hjælp til reparation af din cykel, så ring til mig på 22 24 73 93.

CykelDoktoren

– dit lokale cykelværksted i Malling, Beder, Solbjerg og Mårslet.

CykelDoktoren reparerer din cykel på værkstedet i Malling eller i det mobile cykelværksted, så du hurtigt er på hjulene igen.

Ring 22 24 73 93

Telefonen er åben:

Mandag-fredag
kl. 9.00 – 18.00

Lørdag
kl. 10.00 – 14.00

Besøg butikken

Se åbningstider her

Sofienlystvej 19
8340 Malling

Kontakt@cykeldoktoren.dk

CykelDoktoren er medlem af Danske Cykelhandlere. Det er din sikkerhed for kvalitet og god service.