Vær godt forberedt til turen

Skal du køre i al slags vejr, er det vigtigt, at du er godt klædt på til turen. Hvis du vælger flere tynde lag i stedet for ét tykkere lag, kan du bedre justere varmen.

Der er et hav af forskellige ting, du kan købe, men med en basispakke er du godt kørende. Den kunne fx bestå af korte bukser med pude, løse ben, kortærmet trøje, løseærmer og en vindvest. Skal du køre om vinteren, har du brug for lidt mere. Her er det inderste lag vigtigt for at holde varmen. Det kunne bestå af en svedtransporterende trøje. Lige så vigtigt er det med et vindbrydende lag yderst, men har du en løbejakke, kan du sagtens bruge den til en start.

Cykelhjelme

Bell

 

Giro

 

Met

 

Bollé

 

rh+

 

Met full face hjelm

 

Cykelsko

Giro

 

Shimano

 

Mavic

 

Cykeltøj

rh+

 

Astral

 

Mavic

 

Giordana

 

BBB

 

BMI teamtøj

 

Cykelbriller

BBB

 

Tifosi

 

Swiss eye

 

Cykelhandsker, overtrækssko og hjelmhuer

GripGrab

 

Shimano

 

Mavic

 

SealSkinz

 

Giro

 

PEARL iZUMi

 

Sikkerhedsudstyr til mountainbikes

Rygskjold og body armor

Bluegrass, Salomon ONeal IXS G-FORM

 

Knæ- og albuebeskyttere

G-FORM

ID-armbånd

Djuva

Få hjælp til at vælge det rigtige udstyr

Butikken er fuld af udstyr. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så kig ned i butikken i åbningstiden eller bestil tid, når det passer dig på 22 24 73 93. Jeg finder et udvalg og guider dig til det rigtige valg for dig.

Hold energiniveauet på de lange ture

Skal du køre langt, er det en god ide at have ekstra energi med til turen. Hos CykelDoktoren kan du købe proteinbarer, energidrikke og andre former for energiboostere, så du let kan tanke op, når energien daler.

Andre kunder siger…

Jeg er vild med glade kunder. Se hvad et par af dem siger om CykelDoktoren:

Efter at Mikael er kommet ind i min cykelverden, er der ingen andre, der skal røre ved mine cykler. Jeg har en bycykel, en racercykel og en mountainbike. Det er afgørende for mig at have en fagligt kompetent cykelmekaniker, der kan servicere dem alle tre og ved præcist, hvordan jeg vil have dem.

-Jesper Mathiassen

Motionist

Når vi skal have cykellygter og forskellige andre småting til familiens cykler, skal det være god kvalitet til rimelige penge, og det ved vi, at vi får hos Mikael. Han har en usædvanlig god evne til at forstå kundens behov, så vi ved, at vi aldrig kommer hjem med mere end det, der er nødvendigt.

-Lisbet Skotte Albertsen

Hverdagscyklist

Kontakt mig

Kontakt mig, hvis du vil bestille tid til eftersyn eller mødes, hvis du er på udkig efter en ny cykel og gerne vil have lidt rådgivning. Har du akut brug for hjælp til reparation af din cykel, så ring til mig på 22 24 73 93.

CykelDoktoren

– dit lokale cykelværksted i Malling, Beder, Solbjerg og Mårslet.

CykelDoktoren reparerer din cykel på værkstedet i Malling eller i det mobile cykelværksted, så du hurtigt er på hjulene igen.

Ring 22 24 73 93

Telefonen er åben:

Mandag-fredag
kl. 9.00 – 17.30

Besøg butikken

Se åbningstider her

Sofienlystvej 19
8340 Malling

Kontakt@cykeldoktoren.dk

CykelDoktoren er medlem af Danske Cykelhandlere. Det er din sikkerhed for kvalitet og god service.