Vedligehold eller opgrader din cykel

Uanset om du vælger at få din cykel repareret ved mig, eller du vil gøre det selv, er det vigtigt at få de rigtige reservedele i en god kvalitet. Hos cykelDoktoren får du kompetent rådgivning, så du er sikker på, at du ikke kommer hjem med noget forkert. Jeg er hvert år på udstillinger for at udvælge de bedste produkter med den højeste kvalitet og ydeevne.

Vil du opgradere din cykel, giver jeg gerne råd og vejledning til, hvordan du får mest muligt ud af pengene. I de fleste tilfælde kan jeg matche de priser, du finder på nettet og vejlede dig om, hvad der er bedst at investere i.

Jeg fører fx reservedele i mærkerne nedenfor:

Drive train

Sram, Shimano, Campagnolo, FSA.

Hjul

Mavic, Spinergy, Zipp, Fulcrum, Shimano, Sram, Vision og  Reynolds.

Dæk

Schwalbe, Victoria, Continental og Maxiss.

Bremser og dele

Shimano, Avid, Tectro, Swissstop og BBB.

Forgafler

Rock shox, fox og SR Suntour.

Sadler

San Marco og Selle Italia.

Gejl og lir

Token og kcnc.

Pedaler

Shimano, Look, Crank Brother, Speedplay, BBB.

Bestil gratis cykelrådgivning

Rigtig mange kigger primært på, om de synes cyklen er pæn, når de køber ny cykel. Men der er meget mere at tage hensyn til. Du skal nemlig have en cykel, som passer præcist til dig og dine behov.

Derfor kan du få gratis cykelrådgivning hos CykelDoktoren enten i butikken eller hjemme hos dig selv. Vi finder den helt rigtige cykel til dig, så du får den rette type med den rette indstilling og opsætning.

Kontakt mig

Kontakt mig, hvis du vil bestille tid til eftersyn eller mødes, hvis du er på udkig efter en ny cykel og gerne vil have lidt rådgivning. Har du akut brug for hjælp til reparation af din cykel, så ring til mig på 22 24 73 93.

CykelDoktoren

– dit lokale cykelværksted i Malling, Beder, Solbjerg og Mårslet.

CykelDoktoren reparerer din cykel på værkstedet i Malling eller i det mobile cykelværksted, så du hurtigt er på hjulene igen.

Ring 22 24 73 93

Telefonen er åben:

Mandag-fredag
kl. 9.00 – 17.30

Besøg butikken

Se åbningstider her

Sofienlystvej 19
8340 Malling

Kontakt@cykeldoktoren.dk

CykelDoktoren er medlem af Danske Cykelhandlere. Det er din sikkerhed for kvalitet og god service.