Kender du bøvlet med at få en cykel, der ikke kan køre fragtet til cykelsmeden? Det er slut nu.

Fra mit værksted på Sofienlystvej 19 i Malling ruller jeg ud og redder syge og tilskadekomne cykler, så de hurtigt er på hjulene igen. Jeg kan klare enkelte og lette opgaver på stedet, ellers tager jeg din cykel med til mit faste værksted og leverer den til dig, når den er klar igen. Afhentning og levering koster 50 kr. Du er også altid velkommen i butikken i Malling.

Har du akut brug for hjælp, kan du fange mig på telefon 22 24 73 93 mellem kl. 9.30 og 17.30, så rykker jeg ud på hjemmebesøg.

Mobilt værksted ved Brugsen i Solbjerg og ved tanken i Mårslet

Har du en udfordring, der ikke haster, kan du møde mig her i løbet af ugen fra 18. april til 9. oktober:

 

Beder

På grund af logistiske udfordringer kommer jeg ikke til Netto i Beder, men har i stedet åbent i butikken på Sofienlystvej 19 i Malling mandag klokken 15 – 17,30

Mårslet

Hver tirsdag kl. 14.30-17.30 ved Brugsen.

Solbjerg

Hver onsdag kl. 14.30-17.30 ved Brugsen.

Andre kunder siger…

Jeg er vild med glade kunder. Se hvad et par af dem siger om CykelDoktoren:

Når nogen spørger mig om et godt sted at få repareret cykel, så er CykelDoktoren altid den første, jeg anbefaler. Mikael løser opgaven både hurtigt og grundigt hver gang, også til en meget konkurrencedygtig pris. Og så er han super fleksibel med sit mobile værksted. Han har flere gange leveret til mit arbejde, fordi han alligevel skulle forbi.

Jeg bruger selv Mikael til både simple og komplicerede reparationer. Han har stor viden og faglig kompetence, også om high end cykler, og så er han behagelig at handle med. Han er hurtigt med på mit behov og tager altid udgangspunkt i det.

-Niels Jakob Harbo

Motionist og pendler

I min familie har vi brugt CykelDoktoren i mange år. Hvert forår sender vi hele familiens cykler til forårstjek hos Mikael. Er der reparationer, der ikke kan betale sig at lave, giver han besked, så vi kan finde en anden løsning. Derfor er vi helt trygge ved at aflevere vores cykler hos  ham.

Mikael henter og bringer alle cyklerne for meget rimelige penge, så det hele er klaret nemt og billigt.

-Lisbet Skotte Albertsen

Hverdagscyklist

Kontakt mig

Kontakt mig, hvis du vil bestille tid til eftersyn eller mødes, hvis du er på udkig efter en ny cykel og gerne vil have lidt rådgivning. Har du akut brug for hjælp til reparation af din cykel, så ring til mig på 22 24 73 93.

CykelDoktoren

– dit lokale cykelværksted i Malling, Beder, Solbjerg og Mårslet.

CykelDoktoren reparerer din cykel på værkstedet i Malling eller i det mobile cykelværksted, så du hurtigt er på hjulene igen.

Ring 22 24 73 93

Telefonen er åben:

Mandag-fredag
kl. 9.00 – 17.30

Besøg butikken

Se åbningstider her

Sofienlystvej 19
8340 Malling

Kontakt@cykeldoktoren.dk

CykelDoktoren er medlem af Danske Cykelhandlere. Det er din sikkerhed for kvalitet og god service.