Mobilt cykelværksted med hurtig udrykning

Jeg hedder Mikael Wegge-Nymann og det er mig, der svinger værktøjet hos CykelDoktoren.

CykelDoktoren er et mobilt værksted. Det betyder, at i stedet for at du kommer til mig, så kommer jeg til dig. Udover et velassorteret mobilt værksted, hvor jeg kan udføre mange forskelligartede operationer på stedet, har jeg et stationært værksted til de mere krævende indgreb og en butik, hvor du kan købe cykler og udstyr.

CykelDoktorens base ligger på Sofienlystvej 19 i Malling og herfra ruller det mobile værksted i området omkring Beder, Malling, Mårslet og Solbjerg.

Derfor skal du vælge CykelDoktoren

God service

Mit ubetinget største mål er at yde en rigtig god service for dig. Det er – sagt på godt jysk – rigtig træls, når ens cykel er i stykker. Uanset om kæden er hoppet af eller kranken er kaput, er jeg klar til at hjælpe, når du er på den på de danske landeveje – og jeg rykker hurtigt ud, så du kan komme på hjulene igen.

Konkurrencedygtige priser

Jeg vil gerne være særdeles konkurrencedygtig på service uden, at det går ud over prisen. Mine reparationspriser ligger på samme niveau som andre cykelforretninger og cykelværksteders. Forskellen er, at det er inklusiv afhentning og levering.

Fleksibilitet

Det mobile værksted gør det meget fleksibelt at yde en god service for dig og resten af mine kunder. Mobiliteten betyder nemlig at jeg inden for tidsrummet 8.00-18.00 på alle hverdage kan lave individuelle aftaler over telefonen om tidspunkter for afhentning, levering og om jeg skal lave din cykel på stedet eller på værkstedet. Og så selvfølgelig rådgivningsaftaler i butikken, hvis du er på udkig efter en ny cykel.

Lokal handel og fast cykelmekaniker

Du finder CykelDoktoren i Mårslet, Solbjerg, Beder og Malling. Kan du godt lide at støtte det lokale og have en cykelmekaniker, du kender og stoler på, så skal du vælge CykelDoktoren.

Mobilt cykelværksted siden 2007

Jeg er uddannet cykelmekaniker og har drevet CykelDoktoren siden 2007. Jeg ved rigtig meget om cykler og har en særlig forkærlighed for mountain bikes og racercykler.

Cykler fylder selvfølgeligt også meget, når jeg har fri. Jeg nyder en tur på landevejen på min racer, og jeg hygger mig, når jeg kan tage en tur i skoven og give den gas med gutterne på min mountain bike.

CykelDoktoren

– dit lokale cykelværksted i Malling, Beder, Solbjerg og Mårslet.

CykelDoktoren reparerer din cykel på værkstedet i Malling eller i det mobile cykelværksted, så du hurtigt er på hjulene igen.

Ring 22 24 73 93

Telefonen er åben:

Mandag-fredag
kl. 9.00 – 17.30

Besøg butikken

Se åbningstider her

Sofienlystvej 19
8340 Malling

Kontakt@cykeldoktoren.dk

CykelDoktoren er medlem af Danske Cykelhandlere. Det er din sikkerhed for kvalitet og god service.