Sådan vælger du den rigtige cykel

Jernhest, væltepeterstålged, havelåge… Kær to-hjulet har mange navne. Uanset om du er hyggemotionist, sportscyklist, cykelpendler eller bare bruger din cykel til at trille ned for at handle, så finder du kun kvalitetscykler hos CykelDoktoren – fordi jeg ved, at det er det, der bedst kan betale sig i længden.

Få din cykel samlet og køreklar – bonus: gratis eftersyn

Køber du din nye cykel hos CykelDoktoren, får du cyklen samlet og leveret i modsætning til, hvis du køber den på nettet.  Det er vigtigt for mig, at du er helt tilfreds og føler dig godt kørende. Derfor følger første eftersyn efter 2 måneder med helt gratis.

Uanset, om du vælger at købe din nye cykel hos mig eller et andet sted, vil jeg klart anbefale dig at købe den hos en fagmand. Du kan selvfølgelig købe den på nettet – men der får du ikke råd og vejledning, og du kan ikke prøve cyklen, inden du køber. Derfor er der stor risiko for ærgerlige fejlkøb.

Hos CykelDoktoren kan du få alle slags cykler:

Inden du vælger din cykel, skal du overveje:

Hvad skal du bruge din cykel til?

Kører du lange ture, fx som pendler, kører du på landevej eller grus/skov, eller skal du bruge cyklen til indkøb eller at fragte børnene til og fra børnehaven? Der er et utal af brugsmuligheder, så det er vigtigt for dit valg at overveje, hvad du gør mest.

Har du fokus på høj fart eller komfort?

Det ene udelukker ikke det andet, men fx har dækkenes volumen betydning for fart kontra komfort. Derfor skal du overveje, hvad du skal bruge din cykel mest til. Vil du hurtigt frem, skal du vælge smalle væk og lidt mere aerodynamisk kørestilling. Er du mere til komfort, skal du vælge bredere dæk og mere oprejst kørestilling.

Hvad er dit budget?

Du kan få cykler i alle prisklasser, og der er ingen tvivl om, at jo flere penge, du bruger på det, jo bedre en cykel får du. Men hvis behovet ikke er til det, er der ingen grund til at bruge unødvendige midler på det. Omvendt skal du også tænke på kvaliteten og undgå at få købt en for billig cykel. Der er en vis fornøjelse ved at køre på en kvalitetscykel. Det gør din oplevelse bedre.

Gratis cykelrådgivning hos CykelDoktoren

Har du brug for hjælp til at vælge cykel, vejleder jeg meget gerne. Du kan bestille en gratis cykelrådgivning her

Bestil cykelrådgivning

Rigtig mange kigger primært på, om de synes cyklen er pæn, når de køber ny cykel. Men der er meget mere at tage hensyn til. Du skal nemlig have en cykel, som passer præcist til dig og dine behov.

Derfor kan du få gratis cykelrådgivning hos CykelDoktoren enten i butikken eller hjemme hos dig selv. Vi finder den helt rigtige cykel til dig, så du får den rette type med den rette indstilling og opsætning.

Kig ned i butikken

Vi har masser af kvalitetsudstyr til cykelturen i butikken. Uanset om du mangler barnestol, cykelcomputer, cykeltøj eller cykellygter, så finder du gode produkter hos CykelDoktoren. Har du særlige ønsker, bestiller jeg det hjem til dig.

Andre kunder siger…

Jeg er vild med glade kunder. Se hvad et par af dem siger om CykelDoktoren:

Jeg har altid cyklet meget, og cyklen er mit eneste transportmiddel, så det er vigtigt for mig at have en cykel, der er i orden. Derfor købte jeg min mountainbike hos Mikael. Jeg fik rigtig god vejledning, fordi han kender mit behov. Jeg har fuld tillid til, at han ikke sælger mig noget skidt, for han skal selv passe den 🙂

Jeg vil gerne støtte det lokale forretningsliv, og når jeg samtidigt har opdaget, at der er fin service og gode priser, så er der ingen grund til ikke at handle hos CykelDoktoren.

-Magda Nielsen

Hverdagscyklist

Jeg købte min mountainbike hos Mikael og fik rigtig god vejledning. Han er skarp på at finde den rette cykel til ens niveau og spørger meget ind til, hvad cyklen skal bruges til. På den måde fik vi matchet pris og kvalitet rigtig godt til mit behov.

-Jesper Mathiassen

Motionist

Kontakt mig

Kontakt mig, hvis du vil bestille tid til eftersyn eller mødes, hvis du er på udkig efter en ny cykel og gerne vil have lidt rådgivning. Har du akut brug for hjælp til reparation af din cykel, så ring til mig på 22 24 73 93.

CykelDoktoren

– dit lokale cykelværksted i Malling, Beder, Solbjerg og Mårslet.

CykelDoktoren reparerer din cykel på værkstedet i Malling eller i det mobile cykelværksted, så du hurtigt er på hjulene igen.

Ring 22 24 73 93

Telefonen er åben:

Mandag-fredag
kl. 9.00 – 17.30

Besøg butikken

Se åbningstider her

Sofienlystvej 19
8340 Malling

Kontakt@cykeldoktoren.dk

CykelDoktoren er medlem af Danske Cykelhandlere. Det er din sikkerhed for kvalitet og god service.