Få gratis rådgivning af en fagmand
inden du vælger din nye cykel

Du bruger mange timer på din cykel – derfor er det ikke ligegyldigt, hvilken cykel, du vælger. Med den rigtige rådgivning er du sikker på, at du ikke vælger forkert. Hos CykelDoktoren kan du få hjælp til at finde den kvalitetscykel, der passer bedst til dig.

Det eneste du skal gøre, er at lave en aftale om at mødes med mig i butikken i på Sofielystvej 19 i Malling. Så får du gode råd til, hvad du skal tage højde for, når du vælger din nye cykel, og du kan prøve en masse forskellige modeller.

Bestil en tid til gratis cykelrådgivning og få en prøvetur inden du køber her:

Bestil cykelrådgivning

Skriv til mig, så kontakter jeg dig og aftaler, hvornår vi skal mødes i butikken på Sofielystvej 19.

Andre kunder siger…

Jeg er vild med glade kunder. Se hvad et par af dem siger om CykelDoktoren:

Jeg har altid cyklet meget, og cyklen er mit eneste transportmiddel, så det er vigtigt for mig at have en cykel, der er i orden. Derfor købte jeg min mountainbike hos Mikael. Jeg fik rigtig god vejledning, fordi han kender mit behov. Jeg har fuld tillid til, at han ikke sælger mig noget skidt, for han skal selv passe den 🙂

Jeg vil gerne støtte det lokale forretningsliv, og når jeg samtidigt har opdaget, at der er fin service og gode priser, så er der ingen grund til ikke at handle hos CykelDoktoren.

-Magda Nielsen

Hverdagscyklist

Jeg købte min mountainbike hos Mikael og fik rigtig god vejledning. Han er skarp på at finde den rette cykel til ens niveau og spørger meget ind til, hvad cyklen skal bruges til. På den måde fik vi matchet pris og kvalitet rigtig godt til mit behov.

-Jesper Mathiassen

Motionist

CykelDoktoren

– dit lokale cykelværksted i Malling, Beder, Solbjerg og Mårslet.

CykelDoktoren reparerer din cykel på værkstedet i Malling eller i det mobile cykelværksted, så du hurtigt er på hjulene igen.

Ring 22 24 73 93

Telefonen er åben:

Mandag-fredag
kl. 9.00 – 17.30

Besøg butikken

Se åbningstider her

Sofienlystvej 19
8340 Malling

Kontakt@cykeldoktoren.dk

CykelDoktoren er medlem af Danske Cykelhandlere. Det er din sikkerhed for kvalitet og god service.