Ladcykel

Ladcykler er i rivende udvikling og kan fås i mange forskellige modeller og udgaver. De laves så de kan bruges til mange forskellige formål og imødekomme ethvert behov. Det største segment er dog børnefamilier, da det er en smart og let måde at komme rundt med børn og bagage på.

 Jeg har i gennem snart en del år været på udkig for at finde den/de helt rigtige ladcykler som jeg kan stå ind for og lever op til den kvalitet jeg ønsker. Jeg er kommet frem til to mærker der opfylder mine krav, men som også vil kunne opfylde de fleste af mine kunders krav og pengepung. Der er både til den der ønsker det absolut bedste, og til den der vil have god kvalitet uden at det koster en bondegård.

Winther

Let og manøvredygtig i høj kvalitet

MILO

Dansk design og kvalitet til en fornuftig pris, fås til 4 og 6 børn

Bestil gratis cykelrådgivning

Rigtig mange kigger primært på, om de synes cyklen er pæn, når de køber ny cykel. Men der er meget mere at tage hensyn til. Du skal nemlig have en cykel, som passer præcist til dig og dine behov.

Derfor kan du få gratis cykelrådgivning hos CykelDoktoren enten i butikken eller hjemme hos dig selv. Vi finder den helt rigtige cykel til dig, så du får den rette type med den rette indstilling og opsætning.

Kig ned i butikken

Vi har masser af kvalitetsudstyr til cykelturen i butikken i Malling. Uanset om du mangler barnestol, cykelcomputer eller cykellygter, så finder du gode produkter hos CykelDoktoren. Har du særlige ønsker, bestiller jeg det hjem til dig.

Andre kunder siger…

Jeg er vild med glade kunder. Se hvad et par af dem siger om CykelDoktoren:

Når vi skal have cykellygter og forskellige andre småting til familiens cykler, skal det være god kvalitet til rimelige penge, og det ved vi, at vi får hos Mikael. Han har en usædvanlig god evne til at forstå kundens behov, så vi ved, at vi aldrig kommer hjem med mere end det, der er nødvendigt.

-Lisbet Skotte Albertsen

Hverdagscyklist

Jeg har altid cyklet meget, og cyklen er mit eneste transportmiddel, så det er vigtigt for mig at have en cykel, der er i orden. Derfor købte jeg min mountainbike hos Mikael. Jeg fik rigtig god vejledning, fordi han kender mit behov. Jeg har fuld tillid til, at han ikke sælger mig noget skidt, for han skal selv passe den 🙂

Jeg vil gerne støtte det lokale forretningsliv, og når jeg samtidigt har opdaget, at der er fin service og gode priser, så er der ingen grund til ikke at handle hos CykelDoktoren.

-Magda Nielsen

Hverdagscyklist

Kontakt mig

Kontakt mig, hvis du vil bestille tid til eftersyn eller mødes, hvis du er på udkig efter en ny cykel og gerne vil have lidt rådgivning. Har du akut brug for hjælp til reparation af din cykel, så ring til mig på 22 24 73 93.

CykelDoktoren

– dit lokale cykelværksted i Malling, Beder, Solbjerg og Mårslet.

CykelDoktoren reparerer din cykel på værkstedet i Malling eller i det mobile cykelværksted, så du hurtigt er på hjulene igen.

Ring 22 24 73 93

Telefonen er åben:

Mandag-fredag
kl. 9.00 – 17.30

Besøg butikken

Se åbningstider her

Sofienlystvej 19
8340 Malling

Kontakt@cykeldoktoren.dk

CykelDoktoren er medlem af Danske Cykelhandlere. Det er din sikkerhed for kvalitet og god service.