Damecykler

Hos cykelDoktoren finder du alle typer damecykler i god kvalitet:

  • citybikes til småture med plads til indkøb
  • elcykler til længere pendlerture
  • cykler til de kvinder, der vil prøve kræfter med mountainbiking og cykelløb.

Uanset hvilken damecykel, du ønsker dig, kan du få vejledning og en prøvetur hos mig, før du beslutter dig, så du får valgt den rigtige. Sammen finder vi ud af, hvilken cykel og indstilling, der passer til dine behov.

Det jeg ikke har hjemme, kan jeg skaffe. Se hvilke mærker, du kan få inden for damecykler i butikken på Sofielystvej 19 i Malling:

MBK

Bredt sortiment af dansk kvalitetscykler i flot design. 

Raleigh

Den klassiske cykel er retro i høj kvalitet.

Winther

Robuste citybikes, bl.a. med elegant frontlad.

CENTURION

Afdæmpet skønhed parret med kvalitetsrige komponenterne i dansk design

Nishiki

Et stærkt udvalg inden for citybikes og city race.

Cube

Tysk kvalitet med flot design og godt udstyr til prisen.

Bestil gratis cykelrådgivning

Rigtig mange kigger primært på, om de synes cyklen er pæn, når de køber ny cykel. Men der er meget mere at tage hensyn til. Du skal nemlig have en cykel, som passer præcist til dig og dine behov.

Derfor kan du få gratis cykelrådgivning hos CykelDoktoren enten i butikken eller hjemme hos dig selv. Vi finder den helt rigtige cykel til dig, så du får den rette type med den rette indstilling og opsætning.

Kig ned i butikken

Vi har masser af kvalitetsudstyr til cykelturen i butikken i Malling. Uanset om du mangler barnestol, cykelcomputer eller cykellygter, så finder du gode produkter hos CykelDoktoren. Har du særlige ønsker, bestiller jeg det hjem til dig.

Andre kunder siger…

Jeg er vild med glade kunder. Se hvad et par af dem siger om CykelDoktoren:

Når vi skal have cykellygter og forskellige andre småting til familiens cykler, skal det være god kvalitet til rimelige penge, og det ved vi, at vi får hos Mikael. Han har en usædvanlig god evne til at forstå kundens behov, så vi ved, at vi aldrig kommer hjem med mere end det, der er nødvendigt.

-Lisbet Skotte Albertsen

Hverdagscyklist

Jeg har altid cyklet meget, og cyklen er mit eneste transportmiddel, så det er vigtigt for mig at have en cykel, der er i orden. Derfor købte jeg min mountainbike hos Mikael. Jeg fik rigtig god vejledning, fordi han kender mit behov. Jeg har fuld tillid til, at han ikke sælger mig noget skidt, for han skal selv passe den 🙂

Jeg vil gerne støtte det lokale forretningsliv, og når jeg samtidigt har opdaget, at der er fin service og gode priser, så er der ingen grund til ikke at handle hos CykelDoktoren.

-Magda Nielsen

Hverdagscyklist

Kontakt mig

Kontakt mig, hvis du vil bestille tid til eftersyn eller mødes, hvis du er på udkig efter en ny cykel og gerne vil have lidt rådgivning. Har du akut brug for hjælp til reparation af din cykel, så ring til mig på 22 24 73 93.

CykelDoktoren

– dit lokale cykelværksted i Malling, Beder, Solbjerg og Mårslet.

CykelDoktoren reparerer din cykel på værkstedet i Malling eller i det mobile cykelværksted, så du hurtigt er på hjulene igen.

Ring 22 24 73 93

Telefonen er åben:

Mandag-fredag
kl. 9.00 – 17.30

Besøg butikken

Se åbningstider her

Sofienlystvej 19
8340 Malling

Kontakt@cykeldoktoren.dk

CykelDoktoren er medlem af Danske Cykelhandlere. Det er din sikkerhed for kvalitet og god service.