Giv dit barn god kvalitet

Når du skal vælge cykel til dit barn, er en af de vigtigste ting størrelsen. De fleste vil gerne købe en cykel, barnet kan vokse på, men omvendt må den ikke være for stor, så barnet får en dårlig cykeloplevelse og ikke magter cyklen. Derfor er råd og vejledning ekstra vigtig, når du køber cykel til dit barn. Det kan du få hos CykelDoktoren.

Se hvilke mærker, jeg har i butikken:

Principia

Stort udvalg af junior og børnemountainbikes i mange farver.

MBK

Bl.a. Mountainbikes med indvendige gear, velegnet cykel til og fra skole.

Winther

Helt unikke børne- og juniorcykler med smalle dæk og flotte retro pigecykler.

PUKY

Har specialiseret sig i at producere gennemtænkte og sikre børnecykler, i tysk kvalitet.

Cube

Seje mountainbikes i høj kvalitet.

EIGHTSHOT

Tysk kvalitet med fokus på den optimale balance mellem vægt, styrke og brugen af ​​børnevenlige komponenter

Bestil gratis cykelrådgivning

Rigtig mange kigger primært på, om de synes cyklen er pæn, når de køber ny cykel. Men der er meget mere at tage hensyn til. Du skal nemlig have en cykel, som passer præcist til dig og dine behov.

Derfor kan du få gratis cykelrådgivning hos CykelDoktoren enten i butikken eller hjemme hos dig selv. Vi finder den helt rigtige cykel til dig, så du får den rette type med den rette indstilling og opsætning.

Kig ned i butikken

Vi har masser af kvalitetsudstyr til cykelturen i butikken i Malling. Uanset om du mangler barnestol, cykelcomputer eller cykellygter, så finder du gode produkter hos CykelDoktoren. Har du særlige ønsker, bestiller jeg det hjem til dig.

Andre kunder siger…

Jeg er vild med glade kunder. Se hvad et par af dem siger om CykelDoktoren:

I min familie har vi brugt CykelDoktoren i mange år. Hvert forår sender vi hele familiens cykler til forårstjek hos Mikael. Er der reparationer, der ikke kan betale sig at lave, giver han besked, så vi kan finde en anden løsning. Derfor er vi helt trygge ved at aflevere vores cykler hos  ham.

Mikael henter og bringer alle cyklerne for meget rimelige penge, så det hele er klaret nemt og billigt.

-Lisbet Skotte Albertsen

Hverdagscyklist

Det er en fantastisk service, at Mikael henter og bringer cyklen, når noget skal laves. Det gør det meget nemmere for mig at få det passet ind i mine planer. Mikael fikser det, der er aftalt, og ringer, hvis der er noget, der er kritisk. Derfor er jeg helt tryg ved, at cyklen bliver lavet ordentligt. Han husker endda de indstillinger, min cykel skal have, så den har den perfekte bikefit til mig.

-Jesper Mathiassen

Motionist

Kontakt mig

Kontakt mig, hvis du vil bestille tid til eftersyn eller mødes, hvis du er på udkig efter en ny cykel og gerne vil have lidt rådgivning. Har du akut brug for hjælp til reparation af din cykel, så ring til mig på 22 24 73 93.

CykelDoktoren

– dit lokale cykelværksted i Malling, Beder, Solbjerg og Mårslet.

CykelDoktoren reparerer din cykel på værkstedet i Malling eller i det mobile cykelværksted, så du hurtigt er på hjulene igen.

Ring 22 24 73 93

Telefonen er åben:

Mandag-fredag
kl. 9.00 – 17.30

Besøg butikken

Se åbningstider her

Sofienlystvej 19
8340 Malling

Kontakt@cykeldoktoren.dk

CykelDoktoren er medlem af Danske Cykelhandlere. Det er din sikkerhed for kvalitet og god service.