Herrecykler

Er du på udkig efter en ny cykel, finder du et bredt udvalg af herrecykler lige fra citybikes, til elcykler hos CykelDoktoren. Er du mere til fart og action, kan det være at enten en Gravel, mountainbike, eller en racercykel er det rigtige valg. Uanset hvilken herrecykel, du ønsker dig, kan du få råd og vejledning hos mig, før du vælger, så du får valgt den cykel, der passer til dine behov. Sammen finder vi ud af, om din cykel skal være sporty med fremadrettet kørestilling eller en praktisk cykel med lav indstigning.

Butikken på Sofielystvej 19 i Malling er fyldt med cykler – og det jeg ikke har hjemme, kan jeg skaffe. Se hvilke mærker, du kan få hos CykelDoktoren her:

MBK

Bredt sortiment af dansk kvalitetscykler i flot design.

PRINCIPIA

Producerer sportscykler og er kendt for innovative og minimalistiske dansk designs.

Winther

Robuste citybikes, bl.a. med elegante frontlad.

CENTURION

Afdæmpet skønhed parret med kvalitetsrige komponenterne i dansk design

Nishiki

Stærke citybikes og city race. Den optimale pendlercykel, når du vil hurtigt til og fra Aarhus.

Cube

Tysk kvalitet med flot design og godt udstyr til prisen.

Bestil gratis cykelrådgivning

Rigtig mange kigger primært på, om de synes cyklen er pæn, når de køber ny cykel. Men der er meget mere at tage hensyn til. Du skal nemlig have en cykel, som passer præcist til dig og dine behov.

Derfor kan du få gratis cykelrådgivning hos CykelDoktoren enten i butikken eller hjemme hos dig selv. Vi finder den helt rigtige cykel til dig, så du får den rette type med den rette indstilling og opsætning.

Kig ned i butikken

Vi har masser af kvalitetsudstyr til cykelturen i butikken. Uanset om du mangler barnestol, cykelcomputer, cykeltøj eller cykellygter, så finder du gode produkter hos CykelDoktoren. Har du særlige ønsker, bestiller jeg det hjem til dig.

Andre kunder siger…

Jeg er vild med glade kunder. Se hvad et par af dem siger om CykelDoktoren:

Mikael kan skrue på alt fra en ældre damecykel til Highend racercykler og MTB, og jeg har brugt CykelDoktoren til reparationer af både mine MTB og racercykler gennem mange år. Det er altid omhyggeligt arbejde, som er klar til den aftalte tid.

Jeg oplever stor fleksibilitet, hvis jeg skal have lavet noget til bestemt tid og værdsætter, at Mikael altid er ærlig omkring, hvad der skal laves, og hvad der ikke nødvendigvis behøves at blive udskiftet.

Når det gælder mere tekniske spørgsmål omkring high end racercykler har Mikael altid været meget behjælpelig med stor personlig entusiasme og venlighed.

-Carsten Lous Meier

Supermotionist

Jeg købte min mountainbike hos Mikael og fik rigtig god vejledning. Han er skarp på at finde den rette cykel til ens niveau og spørger meget ind til, hvad cyklen skal bruges til. På den måde fik vi matchet pris og kvalitet rigtig godt til mit behov.

-Jesper Mathiassen

Motionist

Kontakt mig

Kontakt mig, hvis du vil bestille tid til eftersyn eller mødes, hvis du er på udkig efter en ny cykel og gerne vil have lidt rådgivning. Har du akut brug for hjælp til reparation af din cykel, så ring til mig på 22 24 73 93.

CykelDoktoren

– dit lokale cykelværksted i Malling, Beder, Solbjerg og Mårslet.

CykelDoktoren reparerer din cykel på værkstedet i Malling eller i det mobile cykelværksted, så du hurtigt er på hjulene igen.

Ring 22 24 73 93

Telefonen er åben:

Mandag-fredag
kl. 9.00 – 17.30

Besøg butikken

Se åbningstider her

Sofienlystvej 19
8340 Malling

Kontakt@cykeldoktoren.dk

CykelDoktoren er medlem af Danske Cykelhandlere. Det er din sikkerhed for kvalitet og god service.