Få indstillet din cykel

Det er selvfølgeligt vigtigt, at din cykel passer til dig. Bikefit er en avanceret tilpasning af cyklen, som er rigtig godt, hvis du har problemer med smerter, når du cykler, eller hvis du som supermotionist, licenskører eller professionel gerne vil vride de sidste marginaler ud af cyklen og kroppen.

Et traditionelt bikefit hos en specialist koster typisk 2.000-2.500 kr. Hvis du skal have lavet et bikefit, er det vigtigt, at du får det lavet hos en specialist med en fysioterapeutisk uddannelse, som kan tage højde for hvis du er platfodet, har forskellig benlængde eller skævheder i kroppen.

Bikefit light hos CykelDoktoren

Bikefit er oppe i tiden, men med mindre, at du er professionel eller har fysiske skavanker, er det ikke nødvendigt at bruge mange penge på det. Har du en cykel, som ikke er indstillet rigtig, så det giver dig problemer, kan jeg hjælpe dig. Jeg optimerer siddestillingen ved at indstille sadel i højde, vinkel og dens placering i forhold til kranken (trådet), indstille klamper og styrets højde, samt længden på reach (længden mellem styr og sadel).

Bikefit light koster 450 kr.

Book en tid til bike fit light >>

Når du køber en cykel hos mig, sørger jeg selvfølgelig for at indstille cyklen, så den passer til dig – ganske gratis.

Kig ned i butikken

Vi har masser af kvalitetsudstyr til cykelturen i butikken. Uanset om du mangler barnestol, cykelcomputer, cykeltøj eller cykellygter, så finder du gode produkter hos CykelDoktoren. Har du særlige ønsker, bestiller jeg det hjem til dig.

Andre kunder siger…

Jeg er vild med glade kunder. Se hvad et par af dem siger om CykelDoktoren:

Jeg købte min mountainbike hos Mikael og fik rigtig god vejledning. Han er skarp på at finde den rette cykel til ens niveau og spørger meget ind til, hvad cyklen skal bruges til. På den måde fik vi matchet pris og kvalitet rigtig godt til mit behov.

-Jesper Mathiassen

Motionist

Mikael kan skrue på alt fra en ældre damecykel til Highend racercykler og MTB, og jeg har brugt CykelDoktoren til reparationer af både mine MTB og racercykler gennem mange år. Det er altid omhyggeligt arbejde, som er klar til den aftalte tid.

Jeg oplever stor fleksibilitet, hvis jeg skal have lavet noget til bestemt tid og værdsætter, at Mikael altid er ærlig omkring, hvad der skal laves, og hvad der ikke nødvendigvis behøves at blive udskiftet.

Når det gælder mere tekniske spørgsmål omkring high end racercykler har Mikael altid været meget behjælpelig med stor personlig entusiasme og venlighed.

-Carsten Lous Meier

Supermotionist

Kontakt mig

Kontakt mig, hvis du vil bestille tid til eftersyn eller mødes, hvis du er på udkig efter en ny cykel og gerne vil have lidt rådgivning. Har du akut brug for hjælp til reparation af din cykel, så ring til mig på 22 24 73 93.

CykelDoktoren

– dit lokale cykelværksted i Malling, Beder, Solbjerg og Mårslet.

CykelDoktoren reparerer din cykel på værkstedet i Malling eller i det mobile cykelværksted, så du hurtigt er på hjulene igen.

Ring 22 24 73 93

Telefonen er åben:

Mandag-fredag
kl. 9.00 – 17.30

Besøg butikken

Se åbningstider her

Sofienlystvej 19
8340 Malling

Kontakt@cykeldoktoren.dk

CykelDoktoren er medlem af Danske Cykelhandlere. Det er din sikkerhed for kvalitet og god service.