Gravel, cross og racercykel

Hos Cykeldoktoren får du råd og vejledning af en kompetent cykelmekaniker, der selv i mange år har været en entusiastisk landevejsrytter og har kørt er del cross de sidste 20 år, altså inden der overhovedet var noget der hed Gravel.

Gravelbikes oplever en ubrudt opadgående tendens – og det med rette, da de er ægte allrounders og kombinerer utrolig hastighed med pålidelighed og et alsidigt anvendelsesområde. Så skal du bruge en vintercykel, pendlercykel, turcykel eller skal du bruge en cykel til motion på grus og i skoven, så er Gravel den rette cykel for dig.

Cross cyklen er “konkurrence” udgaven af en Gravel, det vil sige, typisk smallere dæk, mere aggressive vinkler på rammen og typisk uden ret mange beslag for montering af skærm, bagagebære osv.

Så hvad enten du er ny i gamet og søger en Gravel, cross eller racer til at komme i gang med, eller du er mangeårig supermotionist, så kan vi finde en cykel, der matcher dit behov.

Jeg fører kun mærker jeg kvalitetsmæssigt kan stå inde for. Kom forbi butikken på Sofienlystvej 19 i Malling og vi kan få en snak om dine behov. Er der noget, jeg ikke har hjemme, kan jeg få det hjem – uden at du er forpligtet til at købe.

Principia

Racer i høj kvalitet til fornuftige priser. Mulighed for traditionel bremse eller skivebremse på én og samme cykel.

Cube

Bredt program fra begynderracer til konkurrencerytter. Meget udstyr for pengene.

CONWAY

Tysk kvalitet med behagelig geometri til en rimelig pris.

Bestil gratis cykelrådgivning

Rigtig mange kigger primært på, om de synes cyklen er pæn, når de køber ny cykel. Men der er meget mere at tage hensyn til. Du skal nemlig have en cykel, som passer præcist til dig og dine behov.

Derfor kan du få gratis cykelrådgivning hos CykelDoktoren enten i butikken eller hjemme hos dig selv. Vi finder den helt rigtige cykel til dig, så du får den rette type med den rette indstilling og opsætning.

Kig ned i butikken

Vi har masser af kvalitetsudstyr til cykelturen i butikken i Malling. Uanset om du mangler barnestol, cykelcomputer eller cykellygter, så finder du gode produkter hos CykelDoktoren. Har du særlige ønsker, bestiller jeg det hjem til dig.

Andre kunder siger…

Jeg er vild med glade kunder. Se hvad et par af dem siger om CykelDoktoren:

Jeg købte min mountainbike hos Mikael og fik rigtig god vejledning. Han er skarp på at finde den rette cykel til ens niveau og spørger meget ind til, hvad cyklen skal bruges til. På den måde fik vi matchet pris og kvalitet rigtig godt til mit behov.

-Jesper Mathiassen

Motionist

Mikael kan skrue på alt fra en ældre damecykel til Highend racercykler og MTB, og jeg har brugt CykelDoktoren til reparationer af både mine MTB og racercykler gennem mange år. Det er altid omhyggeligt arbejde, som er klar til den aftalte tid.

Jeg oplever stor fleksibilitet, hvis jeg skal have lavet noget til bestemt tid og værdsætter, at Mikael altid er ærlig omkring, hvad der skal laves, og hvad der ikke nødvendigvis behøves at blive udskiftet.

Når det gælder mere tekniske spørgsmål omkring high end racercykler har Mikael altid været meget behjælpelig med stor personlig entusiasme og venlighed.

-Carsten Lous Meier

Supermotionist

Kontakt mig

Kontakt mig, hvis du vil bestille tid til eftersyn eller mødes, hvis du er på udkig efter en ny cykel og gerne vil have lidt rådgivning. Har du akut brug for hjælp til reparation af din cykel, så ring til mig på 22 24 73 93.

CykelDoktoren

– dit lokale cykelværksted i Malling, Beder, Solbjerg og Mårslet.

CykelDoktoren reparerer din cykel på værkstedet i Malling eller i det mobile cykelværksted, så du hurtigt er på hjulene igen.

Ring 22 24 73 93

Telefonen er åben:

Mandag-fredag
kl. 9.00 – 17.30

Besøg butikken

Se åbningstider her

Sofienlystvej 19
8340 Malling

Kontakt@cykeldoktoren.dk

CykelDoktoren er medlem af Danske Cykelhandlere. Det er din sikkerhed for kvalitet og god service.